Ahmet Davutoğlu Kimdir Nerelidir

ahmet davutoğlu
ahmet davutoğlu kimdir nerelidir, ahmet davutoğlu kimdir, ahmet davutoğlu, ahmet davutoğlu vikipedi, ahmet davutoğlu wiki, ahmet davutoğlu ekşi
Ahmet Davutoğlu Kimdir Nerelidir
Ahmet Davutoğlu (d. 26 Şubat 1959, Taşkent), Türk siyasetçi, uluslararası ilişkiler uzmanı, akademisyen ve büyükelçi.
1 Mayıs 2009'da, Dışişleri Bakanı olarak TBMM dışından atandı. 58., 59. ve 60. hükümetler döneminde başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a ve hem bakanlık hem de cumhurbaşkanlığı görevlerinde Abdullah Gül'e dış politika başdanışmanlığı yaptı.
24. Dönem Konya Milletvekili olarak TBMM'ye girdi.
Evli ve dört çocuk babasıdır..
Kaynak; vikipedi
devamını oku->>

Recep Tayyip Erdoğan Gerçekte Kimdir

tayyip erdoğan gerçekte kimdir
Recep Tayyip Erdoğan Gerçekte Kimdir
recep tayyip erdoğan gerçekte kimdir, tayyip erdoğan kimdir, recep tayyip erdoğan kimdir vikipedi, tayyip kimdir, tayyip erdoğan vikipedi, 
Recep Tayyip Erdoğan (26 Şubat 1954, İstanbul), Türkiye Cumhuriyeti'nin 2003 yılından beri başbakanı ve Adalet ve Kalkınma Partisinin Genel Başkanı. Erdoğan, 1994 ve 1998 yılları arasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı'nı yürüttü.
Erdoğan Marmara Üniversitesi İktisadi ve Ticari İlimler Fakültesi'nden 1981 yılında mezun oldu. Eşi Emine Erdoğan'la 4 Temmuz 1978’de evlendi. Evliliklerinden 2 erkek, 2 kız olmak üzere 4 çocukları vardır.
Konuyla İlgili Yorumlar Alt Kısımdadır
devamını oku->>

Siyasi Siteler 16

Köstebek Tv
Siyasi Siteler 16
Bir çok siyasi haber ve forum siteleri vardır. Bunun yanında farklı nedenlerle içerikleri zaarlı bulunup yasaklı ve kapatılmış olanlarda vardır. Biz açık olan 16 siyasi siteyi sizlerle paylaşıyoruz. 

http://turkish.ruvr.ru/ Rusyanın Sesi

http://www.filistinhaber.com/tr/ Filistinin Sesi

http://www.ulusalbakis.com/ Ulusal Bakış

http://www.guncelmeydan.com/ Güncel Meydan

http://www.sosyalsiyaset.net/ Sosyal Siyaset

http://www.dusunensiyaset.com/ Düşünen Siyaset

http://www.odatv.com/ Oda Tv

http://www.ergenekonteror.com/ Ergenekon Terör

http://kostebektv.blogspot.com/ Köstebek Tv

http://haber.sol.org.tr/ Haber Sol

http://www.ulkucu.org/ Ülkücü Org

http://www.siyaset.tv/ Siyaset Tv

http://www.demokrathaber.net/ Demokrat Haber

http://www.kadinelisiyaset.com/ Kadın ELi Siyaset

http://www.amerikaninsesi.com Amerikanın Sesi

http://www.kontrgerilla.com/ Kontr Gerilla
devamını oku->>

RedHack Grubu Kimdir Ve Faaliyetleri Nelerdir

red hack grubu
İktidara bağlı kurumlara yaptıkları siber saldırılar ve açıkladıkları belgelerle dikkat çeken Redhack 15 yıllık tarihinde bir ilk kez Ulusal Kanal ekranlarından izleyiciyle buluştu.
GAZETECİLER.COM - İç işleri ve emniyete yönelik siber saldırılar ile adını duyuran, ardından süt üreticilerinden, YÖK'e dek pek çok kurumun korkulu rüyası olan Redhack 15 yıllık tarihinde bir ilke imza attı. Redhack  Ulusal Kanal ekranlarından izleyiciyle buluştu.
 Kendilerini "sosyalizme inanan bilişim işçileri" olarak niteleyen Redhack üyeleri Ezber Bozanlar Programına internet üzerinden bağlandı.

Özellikle İçişleri Bakanlığı ve Emniyet'e yönelik siber saldırılar ile dikkat çeken Hacker grubu Redhack 15 yıllık tarihinde bir ilke imza attı. Ve Ulusal Kanal ekranlarına konuk oldu.

"HALKIN YARARINA EYLEM YAPIYORUZ"

Redhack üyeleri halkın yararına eylem yaptıklarına örnek olara yargıtay sitesinin hacklenmesini gösterdiler.

25 Şubat'ta görülecek Redhack Davasıyla ilgili İçişleri ve Dışileri Bakanlığı'nı uyaran grup üyesi, davanın sonucuna göre "ellerindeki canlı bomba niteliğinde bilgileri açıklarız" dedi.

Seçim sistemi Seçsis'e henüz müdahele etmediklerini belirten grup üyesi halkın isteği doğrultusunda müdahale edilebileceğinin de altını çizdi.

"KORKUYOR MUSUNUZ" SORUSUNA NE YANIT VERDİLER

Grup üyelerinin hükümetin Redhack'e karşı oluşturmaya çalıştığı siber timden korkup korkmadıkları sorusunaysa verdikleri cevap oldukça düşündürücüydü.

REDHACK EYLEMLERİ
Mart 2012'de Ankara Emniyet Müdürlüğü'nün internet sitesinin çökertilerek, çok sayıda ihbar ve iç yazışmanın internet ortamında yayınlanması..

 Nisan 2012'de İçişleri Bakanlığı sitesine ait bir alt sayfaya mesaj bırakılması.

 27 Nisan 2012 tarihinde İnternet servis sağlayıcılarından TTNet'in yaklaşık 2 saat süreyle internet hizmetinin aksatılması. Bunun üzerine açıklama yapan TİB saldırıyı doğruladı fakat internet kesintisi olduğuna dair haberleri yalanladı.

 Mayıs 2012'de Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nın sistemine girerek bazı TSK personelinin bilgilerinin ifşa edilmesi. TSK bu haberi daha sonra "RedHack'in ele geçirdiğini iddia ettiği belgeler, güncelliğini yitirmiş bilgileri içeren, eski tarihli ve kişisel kullanıcılar tarafından oluşturulmuş belgelerdir." şeklinde yalanlamıştır. 

 Temmuz 2012'de Dışişleri Bakanlığı’nın dosya paylaşım sitesinin hedef alınması. Saldırı sonucunda Türkiye'de çalışan pek çok yabancı diplomatın kimlik bilgilerinin Dropbox adlı site üzerinden yayınlanması.

 17 Temmuz 2012'de ÖSYM sitesinin bir süreliğine çökertilmesi. 

 29 Mayıs 2012'de Türk Hava Yolları'nın internet sitesine greve destek amacıyla bir siber saldırı gerçekleştirildi. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım eylemi doğruladı fakat herhangi bir zararın meydana gelmediğini söyledi. 

 22 Temmuz 2012'de Adalet ve Kalkınma Partisi (AKParti) resmi websayfası geçici süreliğine mesaj bırakılarak kapatıldı. 

 Eylemlerini destekleyen akademisyen ve gazetecilerin tehdit edilmesi üzerine Ankara Emniyet Müdürlüğü'nün websitesinden daha önce ele geçirdikleri 77 megabyte boyutundaki ihbarların bulunduğu txt dosyasınının tamamının yayınlanması.

 29 Ekim 2012'de Diyanet Isleri Baskanligi'nin ana sayfasini hackleyerek hukumete ve Fethullah Gulen cemaatine yonelik bir dizi elestirinin yayinlanmasi 

 8 Ocak 2013 tarihinde YüksekÖğretim Kurumu ( YÖK ) sitesini 2.kez hacklemis ele geçirdiği yolsuzluk,haksızlık belgeleri yayınlamıştır


RedHack Grubu Kimdir Ve Faaliyetleri Nelerdir, redhack grubu, redhack hacker grubu, redhack belgeleri, redhack ekşi, redhack vikipedi
devamını oku->>

Kurtlar Vadisi Pusu Sencer Bey Gerçekte Kimdir

Kurtlar Vadisi Pusu Sencer Bey Gerçekte Kimdir, sencer kim kurtlar vadisi, sencer kim, kurtlar vadisi sencer kimdir, sencer gerçekte kimdir
Kurtlar Vadisi Pusu Sencer Bey Gerçekte Kimdir
Kurtlar vadisi pusu dizisinde önceki ihtiyarlar başkanı adil beyi akıl oyunlarıyla ekarte edip yerine yeni ihtiyarlar başkanı olarak geçen Sencer bey karakterinin gerçekte kim olduğu merak ediliyor..
Sencer bey karakterini gerçekte oyuncu Erdoğan Aydemir canlandırıyor.
Sizce Sencer Bey Gerçekte Kimdir?
devamını oku->>

Adolf Hitler Biyografisi


Adolf Hitler, 20 Nisan 1889 yılında Yukarı Avusturya'nın Braunau kasabasında doğdu. Bir gümrük memuru olan Alois Hitler (1837–1903) ve Klara Pölzl (1860-1907) 'ün altı çocuğundan dördüncüsüdür.


İlk tahsilini doğduğu kasabada, orta tahsilini Linz şehrinde yaptı. On üç yaşında tüberkülozdan babasını (Hitler'in memur olmasını isteyen babası Alois Hitler ile arası açılmıştı çünkü kendisi sanatçı olmak istiyordu), on sekiz yaşında (1907) annesini kaybetti. Orta öğrenimini başarısız bitirince ressam olma ümidiyle Viyana Güzel Sanatlar Akademisi sınavına girdi ancak başarısız oldu.


Alman Tarihi derslerinde Akademideki profesörlerin Yahudi olduğu, ve Yahudilere karşı ilk kinin burada oluştuğu anlatılır. Bir başka teze göre ise Hitler'in annesinin ölüm anında gelen doktor bir Yahudiydi. Adolf Hitler annesinin ölümünü kabullenemeyip, bu Yahudi doktoru sorumlu tuttu. Ve bir çok bilim adamlara göre Hitler'in babaannesi Yahudi'dir. Bu yüzden bütün doğduğu yerleri yakmıştır.


1912'de Viyana'dan Münih'e geldi. 1914'de I. Dünya Savaşı çıkınca Hitler, Bavyera ordusuna gönüllü olarak girdi. Alman mağlubiyetinden sonra Hitler, arkadaşı mühendis Feder ve altı kişi tarafından kurulmuş olan Alman İşçi Partisi isimli gizli bir fırkaya katıldı ve kısa sürede bu fırkanın reisi oldu. Fırkanın adını NSDAP (Nationalsozialistische Deutsche Arbeiter Partei/ Nasyonal Sosyalist Alman İşçi Partisi) olarak değiştirdi ve nüfuzunu arttırdı. Taraftarlarına kısaca "Nazi" ismi verildi. Kendisine de, taraftarları, rehber anlamına gelen "Führer" lakabını verdiler. Parti 25 maddelik bir program hazırladı. Bu programın ilk maddesi Almanya'yı Versay'ın zilletinden kurtarmak idi. Alman vatandaşlığının yalnız Alman kanını taşıyanlara hasredilmesi lazım geleceği programın temel maddelerindendi. Aynı zamanda büyük sermayeyi devleştirmek de yine programın esaslarından birini teşkil eder. Völkischer Beobachter adlı gazeteyi yandaşları çıkarıyordu. Josef Goebbels bu gazetenin tamamen parti bülteni halini almasını sağladı. Gazetede partisinin fikirlerini açıklayan makaleler yayınladı.



1924'de Münih'ten hükümeti devirmek için teşebbüslerde bulundu fakat başarılı olamadı. Bunun üzerine 10 ay hapse mahkum edildi ve bu zaman içinde "Mein Kampf" (Kavgam) isimli bir kitapta fikirlerini yazdı. Şimdilerde bu kitap Almanya'da antisemitizme yol açtığı gerekçesiyle yasaklanmaya çalış çok sıkışıyordu. Bu kitapla birlikte yeni teşebbüslerine de yol gösterdi. 1924 ve 1929 yılları arasında partisi başarısız oldu. Ancak Dünya Ekonomik Krizinden sonra daha fazla oy kazanabildi (1929). 1930 seçimlerinde yüzde 18 oy ile SPD'den sonra ikinci büyük parti oldu. Hitler'in oyları Katoliklerden daha fazla Protestanlardan, şehirlerden daha fazla kırsal bölge ve kasabalardan, işçilerden daha fazla orta ve üst kesimden geldi.


Seçimle işbaşına gelen Adolf Hitler kısa zamanda anayasa değişikliği hakkını elde etti. Hemen ardından diğer partileri yasakladı. Almanya'da aşırı artık gösteren işsizliği savaş hazırlığı için kullanarak, iş sahası oluşturdu. Ülke genelinde büyük otobanlar inşa ettirdi. Batı Avrupa ülkelerini ve Rusya'yı karşısına aldı. Bu cephe genişliği II. Dünya Savaşı'nın sonucunu belirleyen en önemli etken oldu. Savaş sonucunda Almanya'nın yenilgisini gören Adolf Hitler ümitsizliğin iyice artması üzerine 30 Nisan 1945'te Berlin'de karısı Eva Braun'la birlikte aynı anda siyanür hapı içip, önce Eva Braun'u sonrada kendisini bir silah vasıtasıyla vurarak intihar etti. Kendi isteğiyle Führerbunker bahçesinde benzinle cesetleri yakılmıştır. Hitler'in bunu istemesinin sebebinin Sovyet ordusu tarafından yakalanıp teşhir edilmek istememesi olduğu iddia edilmektedir.


Hitler ölmeden önce ikili vasiyetnamesini yazdırmıştır: Siyasi ve Özel Vasiyetname. Hitler'in siyasi vasiyetnamesi bir hınç çığlığıdır. Ona göre; Almanya bütün milletler için bir zehir gibi tehlikeli olan Yahudileri ve Bolşevizm'i kovalamaktan asla vazgeçmemelidir. Almanya'nın geleceğini tartışmasız bu olgu belirleyecektir. Hitler, savaşa girmekte haklı olduğunu savunuyor ve yenilgiden korkak yalancı generalleri sorumlu tutuyordu. Özel Vasiyetinde ise, tüm hayatı boyunca topladığı sanat eserleriyle doğduğu şehir olan Linz'de bir müze kurulmasını istedi. Tüm şahsi mallarını partiye eğer parti kalmamışsa devlete bıraktığını söylüyordu.

Adolf Hitler Biyografisi, Adolf Hitler kimdir, Adolf Hitler vikipedi, Adolf Hitler ekşi sözlük, Adolf Hitler wiki,

devamını oku->>

Haydar Aliyev Biyografisi


Haydar Aliyev Biyografisi
10 Mayıs 1923 tarihinde Nahçıvan'da doğan Aliyev, ilk, orta ve teknik öğrenimini Nahçıvan'da yaptı. Şimdiki adı Azerbaycan Petrol Akademisi olan M. Azizbeyov Sanayi Enstitüsü'nden 1941 yılında mezun oldu. 20 yaşında Komünist Partisi’ne girdikten sonra, 1941 yılından itibaren Nahçıvan Özerk Sovyet Sosyalist Cumhuriyeti Halk Dili Işleri Komiserliği'nde ve Halk Komiserleri Meclisi'nde Şube Müdürü olarak görev yaptı. Bu görevinin ardından 1944 yılında Nahçıvan Komünist Partisi tarafından KGB'de görevlendirildi.


1957 yılında şimdik adı Azerbaycan Devlet Üniversitesi olan Sergei Mironoviç Kirov Üniversitesi’nden mezun oldu. 1967 yılında Azerbaycan Komünist Partisi Merkez Komitesi Birinci Sekreterliği'ne getirildi. İki kez Sosyalist Emek Nişanı ile ödüllendirilen Haydar Aliyev, 1976 yılında Sovyetler Birliği Komünist Partisi Merkez Komitesi Politbüro Yedek Üyeliği'ne, 1982 yılında ise asil üyeliğine getirildi. SSCB'de politbüroya yükselen tek Türk siyasetçisi oldu.


1990 yılında Gorbaçov ile ihtilafı nedeniyle görevden alındı ve 1991 yılında döndüğü Nahçıvan'da, Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti Meclis Başkanlığı'na seçildi. 1993 Mayıs ayında Ebulfeyz Elçibey tarafından Bakü'ye davet edildi ve Milli Meclis Başkanı seçildi. 3 Ekim 1993 tarihinde ise devlet başkanlığına getirildi.


Azerbaycan eski Cumhurbaşkanı Aliyev, ABD'nin Ohio eyaletinde, 2003 yılının Ağustos ayından bu yana kalp ve böbrek yetmezliği için tedavi gördüğü Cleveland Klinik'te 12 Aralık 2003'de hayata gözlerini yumdu.
Haydar Aliyev Biyografisi, Haydar Aliyev kimdir, Haydar Aliyev vikipedi, Haydar Aliyev ekşi sözlük,
devamını oku->>

Kurtlar Vadisi Pusu Aynura Gerçekte Kimdir

aynura kurtlar vadisi, Esra Şengünalp  vikipedi, Esra Şengünalp Kimdir, gladio3, kgt aynura, kurtlar vadisi pusu aynura gerçekte kimdir, kurtlar vadisi pusu aynura kim, kvp aynura
Kurtlar Vadisi Pusu Aynura Gerçekte Kimdir 
Kurtlar Vadisi Pusu’da Aynura rolündeki karekterin gerçek adı Esra Şengünalp. 
Esra Şengünalp Kimdir? 
Kurtlar vadisi pusu dizisine kgt'nin 2 kadın elemanından biri olarak giren aynura arkadaşları arasından sıyrılarak kısa zamanda ön plana çıkmayı başardı..
SİZCE AYNURA GERÇEKTE KİMDİR?
devamını oku->>

Kurtlar Vadisi Pusu Akif Gerçekte Kimdir

ali buhara mete kim ali buhara mete kimdir  kurtlar vadisi pusu akif kim, kurtlar vadisi pusu akif kimdir kvp akif kim kimi oynuyor temsil ediyor

Kurtlar Vadisi Pusu Akif Gerçekte Kimdir
Kurtlar vadisi pusu dizisine giriş yapan kgt elemanlarının en dikkat çeken ve önplana çıkan ismi akif oldu. Kgt elemanları lideri seçilen akifin gerçek hayattaki ismi ise Ali Buhara Mete dir. Kısa sürede izleyicinin hafızasına kazınan bu karekter gerçekte varmıdır yoksa hayal ürünümüdür? 
SİZCE AKİF GERÇEKTE KİMİ CANLANDIRIYOR?
devamını oku->>

Regaip Taşpınar - Şehit Haberleri

Değerli Okurlar,


Bilindiği üzere en son şehitlerimizi bir kaç gün önce bir askerimizin cinnet geçirmesi sonucu arkadaşlarına ateş

açması sebebiyle vermiştik. Şimdi gelelim halkın büyük kesiminin kafasında oluşacağını tahmin ettiğimiz soru
işaretlerine ; Askerlerin cinnet  geçirme olayları neden artmaya başladı ?


Annelerin, babaların evlatlarını vatana feda olsun diye gönderdiği kışlalarda, asker ocaklarında neler oluyor ?

Askerlerimize karşı psikolojik savaş tekniğimi uygulanıyor ?

Bu sorulara verilebilecek cevaplar hemen hemen  birbirini tamamlar niteliktedir. Gelelim ilk  sorumuza , askerlerimizin cinnet

geçirme olayının artması özellikle terör konusunda bazı adımlar atılmaya başlanırken oldu. Acaba subaylarımız askerlerimize

gerektiğinden fazlamı baskı yapıyor acaba sınırlar aşılıyormu burada ki amacımızı kimse yanlış anlamasın Türk ordusunun subaylarının

Bizlerin gözündeki değeri farklıdır. Diğer sorumuza gelince Annelerin, babaların evlatlarını vatana feda olsun diye gönderdiği kışlalarda,

 asker ocaklarında neler oluyor ? , evlatları  neler yaşıyor  ? Bildiğiniz üzere cinnet olayları en çok terör olaylarının yoğun olduğu yerlerde

gerçekleşiyor buda bizlere askerlerimizin psikolojisinin buna bağlı olarak bozulduğu görüşünü yansıtmamıza neden oluyor. Son olarak,

en can alıcı nokta psikolojik savaş. Bir  ülkeyle veya bir örgütle savaşılıyorsa  sadece metal silahlar kullanılmaz insan psikolojiside büyük

bir silahtır. Eğer askerlerimize gerçekten bir psikolojik savaş  uygulanıyorsa ki benim görüşüm bu yöndedir , ve  terör örgütü tarafından uygulanıyorsa bu savaş zaman kaybetmeden yetkililer buna önlem almalıdır. Unutulmamalıdır Ki, Askerlerimizin her biri birer seyit onbaşı her biri birer kınalı mehmet'tir.
Köstebek Tv/ Regaip Taşpınar
devamını oku->>

Edip Yüksel (T) F-tipi risaleci Kuran düşmanı sapık.!


Edip Yüksel (T) F-tipi risaleci Kuran düşmanı sapık.!
Edip Yüksel Fethullah Gülen'i anlatıyor.
devamını oku->>

muharrem ince taciz mesajları iddaası




CHP Grup Başkanvekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce tarafından taciz edildiği iddia edilen Fatma Büyükkömürcü suskunluğunu bozdu.

Beyaz TV'de konuşan Fatma Büyükkömürcü 2008 yılında tanıştığı Muharrem İnce hakkında çok çarpıcı iddialar da bulundu.

CHP Kadın Kolları'nda görev yaptığını ve Muharrem İnce ile 2008′de tanıştığını belirten Fatma B., İnce aleyhine açtığı taciz davasının ayrıntılarını anlattı.

İşte Büyükkömürcü'nün açıklamalarından satır başlıkları:

MİLLETVEKİLİNE YAKIŞMAYAN HAREKETLER!

Bir milletvekiline yakışmayan hareketlerde bulundu. Susmayı bilmeyen bir insan var karşımda. Muharrem İnce ile Meclis'te tanıştık. Bizi gayet iyi karşıladı. Başta herşey normaldi. Bana bir kaç kez bir sıkıntı var mı? diye sordu. Bana bir bayram mesajı gönderdi. Arayıp sorun var mı? Diye sordu. İlk mesajları böyleydi. Beni tacizin dışında aşağıladı da. Aileme hakaret etti. Artık gerekeni yargı verecek.

ŞEYLER(?) GİBİ İÇTİM, ATLA BİR TAKSİYE GEL!

Beni aradı "Şeyler gibi içtim atla bir taksiye gel" dedi, adres verdi. Alkollü olduğunu düşünerek yüzüne kapattım. Sanki elinin altındayım. Kendisiyle kesinlikle duygusal bir ilişkim yoktu. Evinin adresini verdi ben kendisini ikaz ettim. Sen kimsin ki senden özür dileyeyim dedi.

BU KONUDA ÇOK MAĞDURUM

'Fatma hanım AK Parti'nin oyuncağıdır' diyenleri şiddetle kınıyorum. Atatürkçü Düşünce Derneği'nde üyeliğim var. Ben hakkımı aryorum. Ben hakkımı arıyprum bu en doğal hakkım. İkaz ediyorum olmuyor. Özür dile diyorum benden 550 tane var diyor. Bu davayı 3 sene boyunca sürdürdüm. Gerçekten bu konuda çok mağdurum. Bu saatten sonra rant sağlayacağım hiçbir şey yok. Ankara'nın en gözde semtinde oturuyorum.

PARTİ YANDIŞLIĞI BANA YAKIŞMAZ

Ben çocuğuma memleketin bu halini anlatıyorum. Güçlünün güçsüzü ezdiğini söylüyorum. Anneme küfür etti, ne yapsaydım şikayet etmese miydim. Avukat Şenol Özer, Muharrem İnce'den ofisinde benim adıma 100 bin TL para istedi. Ben işi hukuk yoluyla çözmek istedim. Avukat Şenol Özer telefondaki mesajları sildi. Şenol Özer'in tek derdi ikisinin arasında para almaktı.

Bir partinin yandaşlığı bana yakışmaz. Bülent Arınç'ın söylediği sözler kendisine hiç yakışmadı. Ben madem yandaşım benim dosyam neden 2 sene boyunca Nadi Türkaslan'ın masasında bekledi. Türkaslan bu olayın savcısı.

BENİ ÇOK MU APTAL GÖRDÜ?

Beni çok mu aptal gördü de o saatlerde mesaj çekti hala bunu düşünüyorum. Ben bunu hak ettim mi? Avukat Haluk Pekşen, bu davadan vazgeçmemi söyledi. Hesabıma 4 bin lira yatırdı. Bunların da belgeleri var. Hukuk savaşını sürdüreceğim. Eğer suçlu bulunursam özür dileyeceğim. Şantaj yapıyorsam eğer; neden 12 bin 500 lira isteyeyim? Beni rahat bıraksınlar. Hukuk mücadelemi sürdüreceğim. Muharrem İnce'nin çektiği mesajlar var, savcıya teslim ettik.

NORMAL BİR İNSAN O MESAJLARI ATMAZ

Muharrem İnce bu mesajları gönderdiğinde çok alkollüydü. O mesajları normal bir insan atamaz. Muharrem İnce'nin evli bir bayanla birlikte olduğunu duyduk. Muharrem İnce'nin adı 3-5 ayda bir bu tğr olaylarla gündeme geliyor. Daha önce de evli bir bayanla benzer bir olay yaşadı. Beni Muharrem İnce'nin taciz ettiği Etlik'teki evli bir başka kadın aradı, bana 13 tane mesaj attı dedi.


muharrem ince taciz mesajları, muharrem ince taciz mesaj, muharrem ince taciz mesajı, muharrem ince taciz davası, muharrem ince taciz olayı, muharrem ince tacizi, muharrem ince taciz etti,
devamını oku->>

Alparslan Kuytul Ak Parti Kongresini Değerlendirdi



Alparslan Kuytul Ak Parti Kongresini Değerlendirdi
Ak Partinin yaptığı kongreye Ortadoğu ülkelerinin liderlerinin katılmasını ve burada yaptığı konuşmaları nasıl değerlendiriyorsunuz?
alparslan kuytul akp, alparslan kuytul ak parti, ak prti kongre, ak parti gerçekleri, ak parti gerçeği, alparslan kuytul, alparslan kuytul ekşi, alparslan kuytul kimdir, alparslan kuytul vikipedi, alparslan kuytul akp, alparslan kuytul ak parti, ak prti kongre, ak parti gerçekleri, ak parti gerçeği, alparslan kuytul, alparslan kuytul ekşi, alparslan kuytul kimdir, alparslan kuytul vikipedi, alparslan kuytul akp, alparslan kuytul ak parti, ak prti kongre, ak parti gerçekleri, ak parti gerçeği, alparslan kuytul, alparslan kuytul ekşi, alparslan kuytul kimdir, alparslan kuytul vikipedi,
devamını oku->>