Cübbeli Ahmet Hoca'dan Başbakana: Bizi içeri Tıktıran irade





Cübbeli Ahmet Hocadan Başbakana Bizi içeri Tıktıran irade
Cübbeli Hoca 5 Ekim Perşembe günü okunan mektubunda çok önemli bir hususa dikkat çekti. Cübbeli Hocamız, Yaşar Nuri Öztürk’ün ekranlarda din adına akla hayale gelmeyen hezeyanlarını cevaplandırdıktan sonra şöyle diyor: “Bunlara kim dur diyecektir?! Bizi medya vaizi görerek içeri tıktıran irade neden yeri göğü indirecek ve milleti kâfir edecek bu adamlara bir şey dememektedir?! Derdi midesi olanın elbette kıymeti de midesindeki ciyfe olacaktır.”
Cübbeli Hoca’nın dikkat çektiği hususun altını çizelim: “Bizi medya vaizi görerek içeri tıktıran irade
Bu çok önemli bi ifadedir. Cübbeli Hoca’nın artık hükümet tarafından bir engelleme ile karşı karşıya olduğu kanaatinde olduğunu gösteriyor. öyleki bunu: “bizi içeri tıktıran irade” diyerek ifade ediyor. Hocamızdan, hocamızı sevenlere açık bir mesajdır bu…
BAŞBAKAN NE DEMİŞTİ?
Cübbeli Hocamızın Teke Teklere çıktığı zamanlar yapılan bir konuşmada Başbakan, Diyanet camiasına seslenerek: “Bizi medya vaizlerinden kurtarın” demişti. Hatırlayacaksınız Başbakan yardımcısı da rahatsız olmuş ve Efendi Hazretlerini arayıp, televizyona çıkmasının engellenmesini bile istemişti.
www.ismailaga.info

7 yorum yapılmış...:

Adsız dedi ki...

Cübbeli Ahmet Hocamı Başbakan Tayyip Erdoğan için bizi içeri tıktıran irade demiş?

mehmet nuri dedi ki...

hayret bir şey yoksa siz cübbeli hocayı içeri attıtan iradenin bizzat başbakan ve cemaat oldugunu hala anlayamadınızmı yoksa söylemektenmi çekiniyorsunuz artık cübbeli hocanın yanında sadece ismail aga cemaati yoktur bu şer hayra dönmüş tüm bozkurtlar cübbeli hocanın yanında yer almışlardır.

Adsız dedi ki...

Helal olsun sır danışmanlık ağzına yüreğine sağlık cübbeli ahmet hocamızın izindeyiz, milliyetçiyiz, ülkücüyüz müslümanız..

nesrin dedi ki...

Cübbeli Ahmet Hoca seni seviyoruz herkes tayyip erdoğanın ve ak partinin gerçek yüzünü sayende gördü ALLAH (cc) senden razı olsun hocam.

MAHMUT HADİ dedi ki...

YÜCE ALLAH cc NURUNU TAMAMLAYACAKTIR,,,,

MAHMUT HADİ dedi ki...

YÜCE ALLAHcc NURUNU TAMAMLAYACAKTIR,,,BUNUDA GERÇEK ALLAH dostlarıyla yapacaktır,,,

MAHMUT HADİ dedi ki...

YÜCE ALLAH cc NURUNU TAMAMLAYACAKTIR,,,,

Yorum Gönder

Yorumlama Biçimi Olarak (ANONİM) Şıkkını İşaretleyin ve daha sonra (YAYINLA) butonuna basın..