Fatih Altaylı Levent Kırca Kavgası


Fatih Altaylı Levent Kırca Kavgası 
 Fatih Altaylı'nın Habertürk'te ekrana gelen Teke Tek programında gergin anlar yaşandı. Son zamanlarda Kılıçdaroğlu ile ilgili çıkışıyla gündeme gelen Kırca, Altaylı'yı verdiği cevaplarla çılgına çevirdi. Program sırasından yaşanan diyaloglara twitter'dan da tepki yağdı.

ÇILDIRTAN SİLİVRİ SUÇLAMASI






Levent Kırca, Fatih Altaylı'yı Ergenekon, Oda TV ve KCK suçlamaları kapsamında Silivri'de yatan gazetecilerle ilgili olarak "Niye bir gün gitmek aklına gelmedi mi?" diye suçlayınca Altaylı adeta çılgına döndü.

Fatih Altaylı, laf ebeliği yapmakla suçladığı Levent Kırca ile gerilimi yüksek bir polemiğe girdi. Karşılıklı suçlamalar havalarda uçuşurken, Kırca Altaylı'yı hükümete yakın durmakla suçladı.
TUHAF DİYALOGLAR

Altaylı, "Konu laf ebeliğine girerse ben senden daha iyi yaparım. Bana laf ebeliği yapma Levent Abi" diye tepki gösterirken, Kırca ile girdikleri "Takacak mısın bana, takayım abi" diyalogları da ilginç anların yaşanmasına neden oldu.

KILIÇDAROĞLU'NDAN ÖZÜR DİLEDİ

Levent Kırca ayrıca, sanatçılar gezisinde konuşmasını yaptıktan sonra programdan ayrılan CHP lideri Kılıçdaroğlu için söylediği sözlerden dolayı da pişman olduğunu ve CHP liderine özürlerini gönderdiğini ifade etti.

PROĞRAMI TÜRKÜYLE BİTİRDİ

Programın genel havasında, Levent Kırca'nın gelen sorulara verdiği yanıtlar ve imalı konuşmaları Fatih Altaylı'yı rahatsız ederken, programın sonlarına doğru sabreden Altaylı son anlarda patladı. Programı bitirirken de Levent Kırca'nın türkü söylemeye başlaması ayrıca dikkat çeken bir ayrıntı oldu.
Fatih Altaylı Levent Kırca Kavgası, fatih altaylı teke tek, fatih altaylı habertürk, levent kırca olacak o kadar, levent kırca zam, levent kırca izle, levent kırca video, 

0 yorum yapılmış...:

Yorum Gönder

Yorumlama Biçimi Olarak (ANONİM) Şıkkını İşaretleyin ve daha sonra (YAYINLA) butonuna basın..