Kadir Sonyol - Fatih Fethedildi

     Kadir Sonyol

FATİH FETHEDİLDİ

Fatih Altaylı'nın programının tamamını izledim. Levent Kırca bir müsabakaya çıkar gibiydi,aslında bir hafta önceden duyurulsaydı program daha çok seyirci toplardı diye düşünüyorum.
Yer Habertürk  Maçın adı : ''Teketek'' 

Ringte bir rakibi vardı Kırcan’nın Fatih Altaylı.Levent Kırca maça çok hızlı başladı,rakibinin konsantresini bozdu frekanslarıyla oynadı, Altaylı bir ara programda olduğunu unuttu geri çekildi bu sefer Kırca konuşuyor Altaylı baltalıyor bir taraftan Altaylı konuşuyor Kırca beklenmedik bir yerden kroşeyi çıkarıyordu.
Başı döndü Altaylının.
Çay bardağı elinde dans ediyordu,adeta zıvanadan çıkıyor program.
Araya reklam giriyor ikinci raund başlıyor tam gaz devam ediyordu maç.
Olacak o kadar canlı çekiliyordu ekranlarda ilk defa. 
Altaylı sesini yükseltmediği anlarda sırtını çeviriyor Kırca’ya,Kırca yüzüme bakarak konuş! diyor.Bu sefer Altaylı sesini yükseltiyor Kırca patlatıyor şarkıyı kafasına göre.Sakinleşiyordu ortalık kısa bir süre de olsa…

İlerleyen dakikalarda Kırca iyice rahatlıyor moderatörlüğü eline alıyor. 
Altay için sözlü mizahı yetmemiş olacak hırsını alamamışçasına senin karikatürünü çizdim al bak diyerek deli ediyor Altaylı'yı ve soruyor bitirelim istiyorsan Fatih programı ? Tamam abi ama bir reklam daha var, havlu attım der gibi cevaplıyor heyecanla, hemen akabinde kanıtlarcasına peki bitirelim öyleyse reklam sonra veririz diyor koca bir oh çekerek. 
Kırca izin isteyip onayı alınca bir şarkı daha söyleyerek programı sona erdiriyor.birbirlerine söylenen Yalakalık, manyaklık ihalesini bitiriyorlar beraberce. Ve bence herkes kazanmıştır bu programda. Altaylı'nın yüzü gülüyor reyting tavan ama gerçek kazanan Kırca hedefine daha başta ulaştığını düşünüyor. Çünkü daha geniş kitlelere hitaben bir televizyona çıktı ve malum fırsatı değerlendirecekti; uyuyan halkı uyandırmak istedi sanırım kendince haklıydı, başardı da.Kurban Fatih Altaylıydı.Tabi onu tek kurşunla devirmiş pardon tek soruyla. Silivri’ye gazeteci arkadaşlarını gittin mi ziyarete diye sorduğunda, yok ziyaret etmedim, etmem de. Ben gazeteciyim dediği an gazeteciliği ölmüş, faili de Levent Kırca olarak kayıtlara geçmiş, yine Kırca tarafından programında kullandığı notebook bilgisayara gömülmüştür.

Köstebek Tv / KADİR SONYOL

iletişim  Adresi : kadir_juan12@hotmail.com

0 yorum yapılmış...:

Yorum Gönder

Yorumlama Biçimi Olarak (ANONİM) Şıkkını İşaretleyin ve daha sonra (YAYINLA) butonuna basın..